Events By Eliza

hello pretty

I'm Eliza — a Dreamer, an Organizer, a Creator. Let's Craft Unforgettable Memories Together!

Founder of By Eliza

Eliza van Houten

Bij Events By Eliza ben je aan het juiste adres voor het vormgeven, plannen en organiseren van events, van concept tot uitvoering. Eliza van Houten en haar team hanteren een persoonlijke benadering en stellen op maat gemaakte voorstellen op die perfect aansluiten bij de wensen, behoeften en het budget.

Wanneer je kiest voor een event door Events By Eliza, betekent dit totale ontzorging en begeleiding in elk aspect van het proces. Hierdoor kun je volledig ontspannen en volop genieten. Denk hierbij aan het vinden van de perfecte locatie, het selecteren van leveranciers, budgetbeheer, gastenbeheer en hospitality, het opstellen van een gedetailleerd draaiboek, en meer.

De events worden altijd gecombineerd met stylingdiensten en eventcoördinatie, wat resulteert in een ultiem By Eliza-eindresultaat.

Party perfectionists

Event Styling - By Eliza

Bij Events By Eliza is de aankleding van een event iets waar de gasten nog lang over napraten. Het team zorgt ervoor dat de esthetische uitvoering van je huwelijksfeest tot in de kleinste details wordt verzorgd. Ze ontwerpen een uniek stylingplan binnen het gekozen concept, nemen alle zorgen rond de aankleding uit handen en creëren de perfecte setting voor je huwelijk met behulp van professionele leveranciers en partners.

De stylings bij Events By Eliza zijn uiterst veelzijdig. Er is geen beperking tot één specifieke stijl. Het team gaat op maat aan de slag voor elke klant. Of je nu kiest voor minimalistisch, klassiek, bohemian, Ibiza vibes, of juist een thema zoals roaring twenties, black and gold, of zelfs een halloween feest … alles is mogelijk met de klassevolle maar ook uitbundige Events By Eliza-touch.

Our team and amazing acts

Meet Our Event Creators Team

Eliza van Houten

Saskia Klaver

Angela Baar

Ingrid Mulder

Harry-Jan Kooistra

Lotte Bethlehem

Firefly Entertainment

Miranda Maat

Janneke Schotanus

Jezze Jezzebel

Ellen van Ellende

Turning parties into perfection

Ontdek Onze Op Maat Gemaakte Diensten voor Jouw Evenement - By Eliza

Thema Feesten

Bij Events By Eliza maken we van jouw themafeest een onvergetelijke ervaring. Onze experts regelen alles tot in de puntjes.

Bruiloft

Laat ons jouw droombruiloft tot leven brengen - perfectie in elk detail. Jouw liefdesverhaal verdient een onvergetelijke viering!

Personeelsfeest

Breng je team samen voor een onvergetelijk personeelsfeest vol plezier, lachen en verbinding. Het feest van het jaar begint hier!

Vrijgezellenfeest

Op zoek naar een heerlijk gek en uitbundige activiteit voor het vrijgezellenfeest van je vriendin? Ga voor 'Piemels Pimpen'.

Kinderfeest

Laat ons jouw kinderfeestje magisch maken met plezier, verrassingen en onvergetelijke herinneringen! Jouw feest, onze zorg.

Privat Dining

Ontdek de magie van privé dineren: intiem, culinair genot en onvergetelijke momenten in een exclusieve setting.

Get in touch

Let's Talk About Your Event